Medarbetare på Axis Communications, ett av årets Kariirärföretag

Axis Communications

För en smartare och säkrare värld

Vi möjliggör en smartare och säkrare värld genom att skapa nätverkslösningar för att förbättra säkerheten och hitta nya sätt att göra affärer. 

Världen förändras snabbt och vi ser till att vi ligger före dessa förändringar. Medan säkerhet fortfarande är vårt huvudfokus expanderar vi gradvis till relaterade marknader med nya nätverksbaserade produkter och lösningar.

Vår erfarenhet av att arbeta med nätverksvideo- och ljudlösningar, analyser och åtkomstkontroll bidrar till skyddet av människor och egendom, processoptimering och ökar affärseffektivitet.

För att säkerställa att vi behåller vår position i framkant inom teknik, främjar vi alltid vår kunskap och våra färdigheter. Vi omfattar olika intressen och förmågor och vi är alltid öppna för nya idéer och perspektiv. Allt detta hjälper oss att innovera – och vara världsledande inom nätverksvideolösningar.

Vi uppfann världens första nätverkskamera redan 1996 och vi har varit innovatörer inom videoövervakning sedan dess. Vi ökade säkerheten för miljontals människor över hela världen och hjälpte till att tillgodose det växande behovet av en smartare och säkrare värld.

Våra medarbetare tycker att Axis är en inspirerande plats att arbeta på där vi delar kunskap, stödjer varandra, uppnår fantastiska saker och har mycket roligt under vägen.

Oavsett om du är en bra lyssnare, en innovatör eller en analytisk tänkare, tror vi att du kommer att känna dig bemyndigad och inspirerad att lyckas med Axis. Oavsett din passion i livet välkomnar vi dig och vi erbjuder en arbetsmiljö som hjälper dig att växa.

Vad?
Axis Communications skapar en tryggare värld genom att erbjuda tjänster som nätverksvideolösningar, inklusive kameror och enkoders, VMS och recorder, analys och applikationer. 

Här finns vi
Vi finns i över 50 länder med cirka 3 646 medarbetare.

Juryns motivering:

Axis bedriver ett fantastiskt employer branding-arbete med fokus på arbetsmiljö, utveckling och gemenskap, tillsammans med sina medarbetare. En attraktiv laganda och sammanhållning utmärker Axis, just därför är Axis ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Axis är stolta över att ha blivit ett av Sveriges Karriärföretag 2020. Detta är ett kvitto på det engagemang, den innovationskultur och starka laganda som finns hos vår personal. Axis företagskultur skapar innovativa lösningar som finns representerade världen över. Utan det starka engagemang som finns hos vår personal hade det inte varit möjligt. Vår personal och företagskultur är en nyckel till vår framgång.

Hälsningar Axis
Dela artikeln:

Se fler karriärföretag

Fanny Norkko, produktionsingenjör på Skanska Ung karriär

”Jag drivs av att se saker utvecklas”

Möjlighet till samarbete mellan olika kompetenser. Och hållbarhetsfokus. Nyblivna produktionsingenjören Fanny Norkko vet precis… Läs mer

Jan Hylén, expert på skolans digitalisering och framtid samt tidigare forskningschef på Skolverket Framtidsspaning

Skolan måste förändras för att möta arbetsmarknadens behov

I takt med att allt fler funktioner i samhället digitaliseras och automatiseras förändras också… Läs mer

Charlotte Hågård, expert på Linkedin och karriärfrågor Experten tipsar

Karriärboost med Linkedin?

Linkedin har blivit kanalen nummer ett för arbetsgivare som vill rekrytera, men också för… Läs mer

Torgny Johnsson, konsult inom förändringsledning och HR samt Anna Dyhre, föreläsare och författare inom employer branding Karriärföretagens jury

”Jag tror att arbetsgivare kommer bli allt mer rädda om de medarbetare de har”

De 100 företag och organisationer som blir årets Karriärföretag utses av en fyra personer… Läs mer

Tips i kristider

Så arbetar arbetsgivare med kreativa lösningar för att motivera medarbetarna just nu

Den pågående Coronakrisen har snabbt ändrat förutsättningarna för mångas arbetsvardag världen över. Att arbeta… Läs mer

Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen Studentambassadören

Hej Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen!

Vad gör en studentambassadör?– Jag hjälper Karriärföretagen att nå ut till studenterna på mitt campus,… Läs mer

Ladda fler artiklar