Centiro bygger en arbetsplats för människor att utforska sin fulla potential

Centiro

Vi arbetar för en hållbar framtid

Maecenas tincidunt non dolor vel suscipit. Integer vitae sem quis diam accumsan ornare. Praesent nec rutrum erat, vitae posuere sem. Donec vitae tortor est. Suspendisse efficitur velit quis mattis porta. Sed sed magna vel neque luctus ullamcorper at vitae elit. Sed sem leo, tincidunt at massa eget, rhoncus consequat massa. Aliquam erat volutpat. Nunc erat odio, sodales in libero sed, feugiat finibus nisi.

Centiro är en ledande innovatör inom molnbaserade lösningar för transport och leveranshantering. Centiros produkter stärker företag och förbättrar leveranskedjor i över 125 länder. Vårt huvudkontor ligger i Borås men vi finns även i London, Boston och Pune.  

Att arbeta på Centiro är annorlunda, inspirerande, utmanande och givande. Centiro är bortom det vanliga företaget. Vi har samlat en global pool av talanger som vill driva gränserna för det möjliga. 

Centiro gillar mångfald, inom kön, kultur och kompetens. Vi älskar introverter och extroverter lika mycket. Tillsammans bygger vi en arbetsplats för människor som utforskar deras fulla potential. Den verkliga styrkan hos Centiro sitter i våra engagerade medarbetare. Det är något man märker redan första dagen.

Vårt mål har alltid varit att rekrytera de bästa medarbetarna och hjälpa dem att skapa de bästa lösningarna. Våra kunder uppskattar vår företagskultur och våra engagerade medarbetare som älskar sitt jobb. Centiro har vunnit flera utmärkelser och utmärkelser genom åren och rankas som en av de bästa platserna att arbeta på i Europa av Great Place to Work®. 

Vi är på en tydlig och snabb väg till global expansion och letar alltid efter talanger med passion och driv för att göra en skillnad.

Vad?
Centiro levererar molnbaserade lösningar för transport och leveranshantering globalt.

Här finns vi
Huvudkontoret ligger i Borås men vi har även kontor i London, Boston och Pune. Idag arbetar cirka 200 medarbetare för Centiro.

Juryns motivering:

Genom att engagera kvalificerade och motiverade medarbetare arbetar Centiro med employer branding. Med karriärmöjligheter för både nuvarande och potentiella medarbetare inom organisationen utses härmed Centiro till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Vår vilja att lyckas tillsammans och gemenskap ligger i Centiros DNA. Jag är väldigt glad att detta uppmärksammas och att Karriärföretagen ser oss som ett av Sveriges Karriärföretag 2020. Detta är en bekräftelse till våra kollegor och bidrar till vår interna stolthet. 

Åsa Beronius, Chief Human Resources Officer på Centiro
Dela artikeln:

Se fler karriärföretag

Fanny Norkko, produktionsingenjör på Skanska Ung karriär

”Jag drivs av att se saker utvecklas”

Möjlighet till samarbete mellan olika kompetenser. Och hållbarhetsfokus. Nyblivna produktionsingenjören Fanny Norkko vet precis… Läs mer

Jan Hylén, expert på skolans digitalisering och framtid samt tidigare forskningschef på Skolverket Framtidsspaning

Skolan måste förändras för att möta arbetsmarknadens behov

I takt med att allt fler funktioner i samhället digitaliseras och automatiseras förändras också… Läs mer

Charlotte Hågård, expert på Linkedin och karriärfrågor Experten tipsar

Karriärboost med Linkedin?

Linkedin har blivit kanalen nummer ett för arbetsgivare som vill rekrytera, men också för… Läs mer

Torgny Johnsson, konsult inom förändringsledning och HR samt Anna Dyhre, föreläsare och författare inom employer branding Karriärföretagens jury

”Jag tror att arbetsgivare kommer bli allt mer rädda om de medarbetare de har”

De 100 företag och organisationer som blir årets Karriärföretag utses av en fyra personer… Läs mer

Tips i kristider

Så arbetar arbetsgivare med kreativa lösningar för att motivera medarbetarna just nu

Den pågående Coronakrisen har snabbt ändrat förutsättningarna för mångas arbetsvardag världen över. Att arbeta… Läs mer

Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen Studentambassadören

Hej Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen!

Vad gör en studentambassadör?– Jag hjälper Karriärföretagen att nå ut till studenterna på mitt campus,… Läs mer

Ladda fler artiklar