Medarbetare på Cirkle K, ett världsledande servicehandelföretag och ett av årets Karriärföretag

Circle K

Vårt DNA – ACT with PRIDE

Circle K Sverige AB har cirka 770 drivmedelsstationer anpassade för både personbilar och tung trafik. Av dessa är 300 fullservicestationer där vi erbjuder drivmedel som tar dig längre, fräsch och näringsriktig mat, gott ekologiskt kaffe på nymalda Fairtrademärkta bönor, biluthyrning, biltvätt och spolarvätska på pump.

Circle K Sverige säljer och distribuerar bensin, diesel, fordonsgas, E85 och HVO100, samt erbjuder snabbladdning för elbilar vid ett antal stationer. I Sverige finns fem operativa depåer.

Ungefär 3 300 medarbetare arbetar på våra stationer och kontor över hela landet. Huvudkontoret för Circle K Sverige ligger i Stockholm.

Vi har en gemensam dröm – att bli förstahandsvalet för mat, dryck och drivmedel i världen. För att nå detta mål måste vi bemästra konsten att arbeta i team. 

Vi kommer att behöva kunskapen, erfarenheten, passionen och engagemanget hos alla våra medarbetare för att vår dröm ska kunna bli verklighet. Stora varumärken byggs upp inifrån av människor och en företagskultur. Med medarbetarnas hjälp kommer nya Circle K att bli ett av dessa varumärken.

Circle K är en arbetsplats för dig, oavsett om du vill jobba heltid, deltid eller hoppa in extra vid sidan av studierna. Söker du nya möjligheter eller kanske början på en livslång karriär, oavsett vilket, vill vi göra den resan tillsammans med dig.

Din viktigaste uppgift hos oss blir att leverera snabb och vänlig service i världsklass, oberoende av i vilken del av företaget du arbetar i. Våra kunder ska alltid mötas av ett leende och få den där lilla extra uppmärksamheten. Det som skiljer oss mest från våra konkurrenter är våra medarbetare. De är anledningen till att våra kunder återkommer till oss och det är också därför vi engagerar oss i din personliga och yrkesmässiga utveckling.

Vad?
Circle K är ett världsledande servicehandelsföretag som säljer och distribuerar allt från bensin och diesel till frallor och varmt kaffe i våra stationer. 

Här finns vi
Med 770 drivmedelsstationer, 300 fullservicestationer och cirka 3 300 medarbetare har vi gäster runt om i hela Sverige. 

Juryns motivering:

Genom drivna medarbetare och ett erbjudande om goda utvecklings- och karriärmöjligheter för medarbetarna arbetar Circle K attraktivt med employer branding. Med motiverade, drivna och engagerade medarbetare i en organisation av mångfald utses härmed Circle K till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Dela artikeln:

Se fler karriärföretag

Fanny Norkko, produktionsingenjör på Skanska Ung karriär

”Jag drivs av att se saker utvecklas”

Möjlighet till samarbete mellan olika kompetenser. Och hållbarhetsfokus. Nyblivna produktionsingenjören Fanny Norkko vet precis… Läs mer

Jan Hylén, expert på skolans digitalisering och framtid samt tidigare forskningschef på Skolverket Framtidsspaning

Skolan måste förändras för att möta arbetsmarknadens behov

I takt med att allt fler funktioner i samhället digitaliseras och automatiseras förändras också… Läs mer

Charlotte Hågård, expert på Linkedin och karriärfrågor Experten tipsar

Karriärboost med Linkedin?

Linkedin har blivit kanalen nummer ett för arbetsgivare som vill rekrytera, men också för… Läs mer

Torgny Johnsson, konsult inom förändringsledning och HR samt Anna Dyhre, föreläsare och författare inom employer branding Karriärföretagens jury

”Jag tror att arbetsgivare kommer bli allt mer rädda om de medarbetare de har”

De 100 företag och organisationer som blir årets Karriärföretag utses av en fyra personer… Läs mer

Tips i kristider

Så arbetar arbetsgivare med kreativa lösningar för att motivera medarbetarna just nu

Den pågående Coronakrisen har snabbt ändrat förutsättningarna för mångas arbetsvardag världen över. Att arbeta… Läs mer

Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen Studentambassadören

Hej Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen!

Vad gör en studentambassadör?– Jag hjälper Karriärföretagen att nå ut till studenterna på mitt campus,… Läs mer

Ladda fler artiklar