På Condesign värdesätts djup kompetens inom respektive område, kreativitet, öppenhet inför förändringar och god social kompetens

Condesign

Det underlättar med allt på ett ställe

På Condesign hjälper vi våra kunder att nå en konkurrenskraftig position på sina marknader. Med vår kunskap och förmåga till helhetssyn blir det lättare för industriföretag att utveckla komplexa produkter och att kommunicera rätt budskap till rätt målgrupp vid rätt tillfälle.

Condesign-koncernen består av moderbolaget Condesign AB och fyra dotterbolag som levererar tjänster inom tre integrerade kompetensområden: engineering, teknikinformation & marknadskommunikation och systemlösningar. I dag är vi ca 130 anställda och verksamma på sex orter i södra Sverige, Göteborg, Kista, Karlskoga, Karlstad, Jönköping och Ljungby.

Vi är alltid intresserade av att komma i kontakt med nya engagerade medarbetare. Vi kan erbjuda utmanande och intressanta arbetsuppgifter som konsult inom ett antal olika branscher där många av våra kunder är världsledande inom sina verksamhetsområden – engineering, IT, marknadskommunikation och teknikinformation. Som anställd jobbar du inhouse på våra kontor eller ute hos kund.

Med en platt organisation är det lätt att sprida information och skapa goda förutsättningar för dynamik i arbetet. Vår filosofi är att varje medarbetare ska få möjlighet att bredda sin kompetens och utvecklas efter sina egna förutsättningar.

Vi värdesätter djup kompetens inom ditt område, kreativitet, öppenhet inför förändringar och god social kompetens.

Vår ambition är att du som anställd ska få ett bra utbyte av din utbildning och dina erfarenheter. Hos oss kan du växa i samarbetet med våra kunder.

Vad?
Condesign levererar tjänster till industriföretag, med samlad kompetens för effektiv informationshantering under produktens hela livscykel, från konstruktion till eftermarknad.

Här finns vi
Våra 130 anställda är verksamma på sex orter i södra Sverige, Göteborg, Kista, Karlskoga, Karlstad, Jönköping och Ljungby.

Juryns motivering:

Genom att ständigt utveckla nya möjligheter för sina medarbetare så ser vi att Condesign arbetar fantastiskt framgångsrikt med sitt employer branding-arbete, med möjligheter som att utvecklas internt, påverka arbetsmiljön och karriärmöjligheter inom bolaget. Härmed utses därför Condesign till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Unga ingenjörer är samhällets framtid. Att få vara med och bygga deras karriärer är fantastiskt givande. Det är alltid lika roligt att uppmärksammas i positiva sammanhang och vi på Condesign är väldigt stolta över att återigen vara ett av årets Karriärföretag.

Fredrik Bromander, vd och koncernchef på Condesign
Dela artikeln:

Se fler karriärföretag

Fanny Norkko, produktionsingenjör på Skanska Ung karriär

”Jag drivs av att se saker utvecklas”

Möjlighet till samarbete mellan olika kompetenser. Och hållbarhetsfokus. Nyblivna produktionsingenjören Fanny Norkko vet precis… Läs mer

Jan Hylén, expert på skolans digitalisering och framtid samt tidigare forskningschef på Skolverket Framtidsspaning

Skolan måste förändras för att möta arbetsmarknadens behov

I takt med att allt fler funktioner i samhället digitaliseras och automatiseras förändras också… Läs mer

Charlotte Hågård, expert på Linkedin och karriärfrågor Experten tipsar

Karriärboost med Linkedin?

Linkedin har blivit kanalen nummer ett för arbetsgivare som vill rekrytera, men också för… Läs mer

Torgny Johnsson, konsult inom förändringsledning och HR samt Anna Dyhre, föreläsare och författare inom employer branding Karriärföretagens jury

”Jag tror att arbetsgivare kommer bli allt mer rädda om de medarbetare de har”

De 100 företag och organisationer som blir årets Karriärföretag utses av en fyra personer… Läs mer

Tips i kristider

Så arbetar arbetsgivare med kreativa lösningar för att motivera medarbetarna just nu

Den pågående Coronakrisen har snabbt ändrat förutsättningarna för mångas arbetsvardag världen över. Att arbeta… Läs mer

Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen Studentambassadören

Hej Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen!

Vad gör en studentambassadör?– Jag hjälper Karriärföretagen att nå ut till studenterna på mitt campus,… Läs mer

Ladda fler artiklar