Medarbetare på Epiroc, en produktivitetspartner för gruv-, infrastruktur- och naturresursindustrin och ett av årets Karriärföretag

Epiroc

Vi är snabba med att upptäcka nya trender och nya idéer

Epiroc är en ledande produktivitetspartner för gruv-, infrastruktur- och naturresursindustrin. Med banbrytande teknik utvecklar och producerar vi innovativ utrustning, förbrukningsvaror och service för användning i yt- och underjordisk gruvdrift, infrastruktur, brunnsborrning och geotekniska applikationer.

Kunder över hela världen litar på vår expertis och idag har vi kunder i mer än 150 länder. Epiroc hade en intäkt 2017 på 31,4 miljarder SEK (3,7 miljarder USD) och har mer än 13 000 anställda. De viktigaste produktutvecklings- och tillverkningsenheterna finns i Sverige, USA, Kanada, Tyskland, Kina och Indien.

På Epiroc är vi snabba på att upptäcka nya trender och idéer. Vi kan snabbt ta fram nya lösningar på marknaden och anpassa oss efter förändringar i kundernas behov. Vi älskar att arbeta med avancerad teknik och högeffektiva produkter.

Vår värld förändras och vi har ambitionen att bli ledande inom automation. Vi har en vision om en framtida digital automatisering, eftersom detta ökar produktiviteten, energieffektivitet och säkerhet för kunderna. Därför lägger vi ner stora resurser på att göra gruvdrift smartare.

Vill du arbeta för en ledande industrikoncern där kunden alltid står i centrum?

Vi erbjuder ett brett utbud av utmanande jobb inom allt från produktutveckling till marknadsföring och försäljning, där vi betjänar alla olika branscher.

Vad?
Epiroc är en produktivitetspartner för gruv-, infrastruktur- och naturresursindustrin. 

Här finns vi
Huvudkontoret ligger i Stockholm men våra anläggningar finns även i USA, Kanada, Tyskland, Kina och Indien. Idag arbetar ca 13 000 för Epiroc. 

Juryns motivering:

Genom ett gemensamt förhållningssätt på arbetsplatsen och ett positiv engagemang för varandras utveckling så ser vi att Epiroc arbetar aktivt med sitt Employer Branding arbete. Med tydliga mål, innovativa medarbetare och ständig kompetensutveckling utses härmed Epiroc till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Att få denna utmärkelse två år rad, trots att Epiroc är inne på sitt andra år som bolag, är fantastiskt kul. Vi är många som känner oss stolta över vårt Atlas Copco-arv, samtidigt som vi känner en stark innovativ ådra i att ha blivit ett nytt företag. Att bli utnämnda till Karriärföretag 2020 visar att vi lyckas förmedla hur det är att arbeta hos oss.

Hälsningar Epiroc
Dela artikeln:

Se fler karriärföretag

Fanny Norkko, produktionsingenjör på Skanska Ung karriär

”Jag drivs av att se saker utvecklas”

Möjlighet till samarbete mellan olika kompetenser. Och hållbarhetsfokus. Nyblivna produktionsingenjören Fanny Norkko vet precis… Läs mer

Jan Hylén, expert på skolans digitalisering och framtid samt tidigare forskningschef på Skolverket Framtidsspaning

Skolan måste förändras för att möta arbetsmarknadens behov

I takt med att allt fler funktioner i samhället digitaliseras och automatiseras förändras också… Läs mer

Charlotte Hågård, expert på Linkedin och karriärfrågor Experten tipsar

Karriärboost med Linkedin?

Linkedin har blivit kanalen nummer ett för arbetsgivare som vill rekrytera, men också för… Läs mer

Torgny Johnsson, konsult inom förändringsledning och HR samt Anna Dyhre, föreläsare och författare inom employer branding Karriärföretagens jury

”Jag tror att arbetsgivare kommer bli allt mer rädda om de medarbetare de har”

De 100 företag och organisationer som blir årets Karriärföretag utses av en fyra personer… Läs mer

Tips i kristider

Så arbetar arbetsgivare med kreativa lösningar för att motivera medarbetarna just nu

Den pågående Coronakrisen har snabbt ändrat förutsättningarna för mångas arbetsvardag världen över. Att arbeta… Läs mer

Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen Studentambassadören

Hej Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen!

Vad gör en studentambassadör?– Jag hjälper Karriärföretagen att nå ut till studenterna på mitt campus,… Läs mer

Ladda fler artiklar