Fastighetsmäklare och andra medarbetare på mäklarkedjan Fastighetsbyrån

Fastighetsbyrån

Vi är Sveriges mest attraktiva arbetsgivare i branschen

Fastighetsbyrån är Sveriges ledande mäklarkedja med omkring 270 kontor och 1 700 medarbetare över hela landet och i delar av Spanien och Portugal. Tillsammans förmedlar vi omkring en fjärdedel av Sveriges bostadsaffärer. Men vi har inget intresse av att slå oss till ro, att ständigt vilja utvecklas är en självklar del av att arbeta på Fastighetsbyrån. Den inställningen bottnar i vår vision att vara det mest rekommenderade företaget i Sverige. Vi sätter rekommendationen i centrum eftersom det är det yttersta beviset på att kunden upplevt något positivt.  

Vi är stolta över att ha branschens bästa affärssystem, som tillåter våra mäklare att fokusera på det de är bäst på – att mäkla. Lika viktigt som att vår personal har förutsättningarna att prestera sitt allra bästa på sitt arbete värdesätter vi att medarbetaren känner trygghet och har en bra balans mellan arbete och privatliv.

Fastighetsbyrån vill att våra medarbetare ska utvecklas i den riktning som passar dem. Därför satsar vi på att erbjuda utbildningsmöjligheter anpassade för alla våra medarbetare.

Att vårt varumärke är omtyckt betyder ofta att vi är kundens förstahandsval. För våra medarbetare betyder det fler affärsmöjligheter, även vid tuffare tider på marknaden.

På Fastighetsbyrån har vi många drivna kollegor som jobbar mot samma mål. Vi tar ansvar, har kul tillsammans och hjälper varandra framåt. Vår kultur präglas av vänlighet och öppenhet mot både varandra och kunder. Det värdesätter vi, eftersom vi vet att det skapar trygghet.

Vi är lyhörda för våra medarbetares åsikter och idéer, eftersom vi vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i vår utveckling – det är så vi får nöjda medarbetare som växer tillsammans med företaget.

Vad?
Fastighetsbyrån är ett marknadsledande mäklarföretag som förmedlar bostäder, tomma fastigheter, jordbruk och kommersiella fastigheter. 

Här finns vi
Fastighetsbyrån har 270 kontor i Sverige och 1 800 medarbetare.

Juryns motivering:

Genom ett nytänk i organisationen och innovativa medarbetare arbetar Fastighetsbyrån attraktivt med employer branding. De utmärker sig genom sitt stora fokus på sina medarbetare. Medarbetare som ständigt utvecklas och ges möjligheter till kompetensutveckling. Härmed utses Fastighetsbyrån till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Det handlar om att bry sig om sina medarbetare på riktigt och det gör vi. Vi vill hela tiden bli bättre och tar därför reda på var det skaver och ser till att lägga vårt fokus där. Det i kombinationen med den enorma stolthet som lyser igenom gör att priset blir ett kvitto på att vi är på rätt väg.

Hälsningar Fastighetsbyrån
Dela artikeln:

Se fler karriärföretag

Fanny Norkko, produktionsingenjör på Skanska Ung karriär

”Jag drivs av att se saker utvecklas”

Möjlighet till samarbete mellan olika kompetenser. Och hållbarhetsfokus. Nyblivna produktionsingenjören Fanny Norkko vet precis… Läs mer

Jan Hylén, expert på skolans digitalisering och framtid samt tidigare forskningschef på Skolverket Framtidsspaning

Skolan måste förändras för att möta arbetsmarknadens behov

I takt med att allt fler funktioner i samhället digitaliseras och automatiseras förändras också… Läs mer

Charlotte Hågård, expert på Linkedin och karriärfrågor Experten tipsar

Karriärboost med Linkedin?

Linkedin har blivit kanalen nummer ett för arbetsgivare som vill rekrytera, men också för… Läs mer

Torgny Johnsson, konsult inom förändringsledning och HR samt Anna Dyhre, föreläsare och författare inom employer branding Karriärföretagens jury

”Jag tror att arbetsgivare kommer bli allt mer rädda om de medarbetare de har”

De 100 företag och organisationer som blir årets Karriärföretag utses av en fyra personer… Läs mer

Tips i kristider

Så arbetar arbetsgivare med kreativa lösningar för att motivera medarbetarna just nu

Den pågående Coronakrisen har snabbt ändrat förutsättningarna för mångas arbetsvardag världen över. Att arbeta… Läs mer

Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen Studentambassadören

Hej Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen!

Vad gör en studentambassadör?– Jag hjälper Karriärföretagen att nå ut till studenterna på mitt campus,… Läs mer

Ladda fler artiklar