Medarbetare på Securelink som utsetts till ett av årets Karriärföretag

Orange CyberDefense

Vi är din partner när det gäller att hantera risker

Vi är specialister på cybersäkerhet. Det är vårt fokus varje timme på dagen, varje dag på året. Det är därför vi är bland de bästa – om inte de bästa – i världen på det vi gör. Men cybersäkerhet handlar inte bara om skydd. Det handlar också om att aktivera. Det handlar om att stärka företag genom att låta dem säkert omfamna innovation, effektivitet och samarbete. Cybersäkerhet handlar om att tillföra värde genom att bygga förtroende och göra livet lättare för våra kunder.

Hos Orange CyberDefense innebär vår unika kombination av människor, teknik och erfarenhet att vi kan erbjuda allt våra kunder behöver, från strategiska och rådgivande tjänster till teknik och hanterade tjänster. Resultatet är en rad fantastiska fördelar som tillsammans möjliggör framgång för företag.

Att arbeta på Orange CyberDefense innebär att arbeta i en internationell miljö med hög takt och omfattande tillväxt med ett välkänt varumärke inom cybersäkerhet. Detta ger våra medarbetare möjligheten att utvecklas professionellt och göra avtryck hos oss.

Vi är experter inom vårt område och vi är alla mycket passionerade för cybersäkerhet, det är det som förenar oss och är hjärtat och själen i vår verksamhet.

Hos oss tycker vi att det är viktigt att ha möjlighet till både professionell och personlig utveckling. Vi lever i en föränderlig värld som kännetecknas av snabba beslut, hög takt och innovation. Hos Orange CyberDefense känner vi en djup respekt och förtroende för varandra, vårt yrke och våra kunder och vi skapar värde varje dag.

Som anställd hos oss erbjuds du ett generöst förmånspaket som innehåller tjänstepension, aktiviteter och bidrag till hälso- och sjukvård, försäkringspaket, flexibel arbetstid och en företagsbil.

Vad?
Orange CyberDefense grundades 2003 och är idag Europas främsta cybersecurity-företag.

Här finns vi
Med 15 kontor i 9 regioner bygger vi en säker och ansluten värld. Mer än 650 medarbetare är dedikerade till att leverera oöverträffad cybersäkerhet.

Juryns motivering:

Genom ett engagemang för sina medarbetare och innovativa lösningar arbetar Orange CyberDefense attraktivt med employer branding. Med ett tydligt fokus på arbetsmiljö och kvalité utses härmed Orange CyberDefense till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Dela artikeln:

Se fler karriärföretag

Fanny Norkko, produktionsingenjör på Skanska Ung karriär

”Jag drivs av att se saker utvecklas”

Möjlighet till samarbete mellan olika kompetenser. Och hållbarhetsfokus. Nyblivna produktionsingenjören Fanny Norkko vet precis… Läs mer

Jan Hylén, expert på skolans digitalisering och framtid samt tidigare forskningschef på Skolverket Framtidsspaning

Skolan måste förändras för att möta arbetsmarknadens behov

I takt med att allt fler funktioner i samhället digitaliseras och automatiseras förändras också… Läs mer

Charlotte Hågård, expert på Linkedin och karriärfrågor Experten tipsar

Karriärboost med Linkedin?

Linkedin har blivit kanalen nummer ett för arbetsgivare som vill rekrytera, men också för… Läs mer

Torgny Johnsson, konsult inom förändringsledning och HR samt Anna Dyhre, föreläsare och författare inom employer branding Karriärföretagens jury

”Jag tror att arbetsgivare kommer bli allt mer rädda om de medarbetare de har”

De 100 företag och organisationer som blir årets Karriärföretag utses av en fyra personer… Läs mer

Tips i kristider

Så arbetar arbetsgivare med kreativa lösningar för att motivera medarbetarna just nu

Den pågående Coronakrisen har snabbt ändrat förutsättningarna för mångas arbetsvardag världen över. Att arbeta… Läs mer

Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen Studentambassadören

Hej Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen!

Vad gör en studentambassadör?– Jag hjälper Karriärföretagen att nå ut till studenterna på mitt campus,… Läs mer

Ladda fler artiklar