Medarbetare på Tieto Evry testar AI

Tieto Evry

Vi skapar digitala fördelar för företag och samhälle

Tieto Evry står bakom en mängd innovationer som har förändrat och förenklat människors sätt att använda tjänster i samhället på.

Oavsett tidpunkt använder över en miljon skandinaver våra lösningar. Kombinationen av vår djupgående förståelse för de branscher våra kunder arbetar i och vår geografiska och kulturella närhet betyder att vi kan hitta lösningar anpassade för respektive kund. Genom att förstå våra kunders vardag säkerställer vi att processerna är effektiva.

Samspelet mellan verksamhetsutveckling och IT-lösningar ska skapa nytta för den egna organisationen. Genom våra erfarenheter och nära arbetssätt säkerställer vi att våra kunder får den lösning som verkligen behövs.

Vi har kontor över hela Norden. Varje kontor har friheten att skapa lösningar anpassade för kunden, samtidigt som våra medarbetare kan nyttja hela den expertis vår organisation besitter. 

Vårt mål är att bli Nordens ledande IT-tjänsteföretag. Vi kommer inte att nöja oss med att vara största IT-tjänsteföretaget, vi ska också vara det bästa. Därför kommer vi i framtiden arbeta ännu närmare våra kunder.

Teknik är inte bara data, det är en del av människors liv. Vi arbetar varje dag för att göra det vår vision säger: Embrace infinite opportunities.

Det spelar ingen roll om du är mitt uppe i din karriär eller precis ska ta första klivet ut i arbetslivet. Det spelar ingen roll om du vill jobba från sommarstugan eller om du vill ha ett fräscht kontor att komma till varje dag. Det spelar ingen roll om du brinner för tech eller business. Det enda som spelar någon roll är att du utmanar oss och hjälper oss forma framtiden.

Vad?
Tieto Evry är ett av Nordens största tech- och konsultföretag och jobbar med alltifrån tjänster för datacenter och implementering av affärssystem, till expertrådgivning och AI. 

Här finns vi
Våra totalt 24 000 anställda är utspridda på kontor över hela Norden.

Juryns motivering:

Med ett ständigt fokus på utveckling och karriär för sina medarbetare arbetar Tieto Evry attraktivt med sitt employer branding-arbete. Möjligheter ges internt hos bolaget att kunna göra karriär, växa och utvecklas. Tieto Evry utmärker sig genom att ha fokus på det viktigaste, sina anställda! Härmed utses Tieto Evry till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Efter sammanslagningen mellan Tieto och Evry är vi idag ett globalt bolag bestående av 24 000 kodare, analytiker och framtidsentusiaster, och vi söker därför ständigt talangfulla människor som kan hjälpa våra kunder i deras digitala resa. Vår globala storlek gör att vi kan erbjuda en stor variation av projekt och arbetsuppgifter, samtidigt som vår lokala förankring bidrar med snabbhet och en teamkänsla utöver det vanliga. Vi tror denna miljö skapar unika förutsättningar att möta ny teknologi, nya människor och nya utmaningar. Att bli utnämnd till Karriärföretag 2020 är ett kvitto på att vi har något riktigt spännande att erbjuda – det känns riktigt bra.

Hälsningar Tieto Evry
Dela artikeln:

Se fler karriärföretag

Fanny Norkko, produktionsingenjör på Skanska Ung karriär

”Jag drivs av att se saker utvecklas”

Möjlighet till samarbete mellan olika kompetenser. Och hållbarhetsfokus. Nyblivna produktionsingenjören Fanny Norkko vet precis… Läs mer

Jan Hylén, expert på skolans digitalisering och framtid samt tidigare forskningschef på Skolverket Framtidsspaning

Skolan måste förändras för att möta arbetsmarknadens behov

I takt med att allt fler funktioner i samhället digitaliseras och automatiseras förändras också… Läs mer

Charlotte Hågård, expert på Linkedin och karriärfrågor Experten tipsar

Karriärboost med Linkedin?

Linkedin har blivit kanalen nummer ett för arbetsgivare som vill rekrytera, men också för… Läs mer

Torgny Johnsson, konsult inom förändringsledning och HR samt Anna Dyhre, föreläsare och författare inom employer branding Karriärföretagens jury

”Jag tror att arbetsgivare kommer bli allt mer rädda om de medarbetare de har”

De 100 företag och organisationer som blir årets Karriärföretag utses av en fyra personer… Läs mer

Tips i kristider

Så arbetar arbetsgivare med kreativa lösningar för att motivera medarbetarna just nu

Den pågående Coronakrisen har snabbt ändrat förutsättningarna för mångas arbetsvardag världen över. Att arbeta… Läs mer

Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen Studentambassadören

Hej Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen!

Vad gör en studentambassadör?– Jag hjälper Karriärföretagen att nå ut till studenterna på mitt campus,… Läs mer

Ladda fler artiklar