Assa Abloy stödjer medarbetarna i deras karriärutveckling

Assa Abloy

Vi öppnar dörren för en spännande karriär

Som den globala ledaren inom dörröppningslösningar, lås och säkerhetssystem är vi dedikerade till att tillgodose slutanvändarnas behov av säkerhet och bekvämlighet. Du kanske redan använder våra lösningar dagligen utan att ens tänka på det: vi öppnar dörrar till evenemang, museer, flygplatser, hotell, hem, varor, fordon … i själva verket öppnar vi dörrar till livet.

Sedan starten 1994 har Assa Abloy vuxit från ett regionalt företag till en internationell koncern med omkring 46 000 anställda och en omsättning på cirka 68 miljarder SEK. Koncernen har verksamhet i över 70 länder och försäljning över hela världen. Assa Abloy erbjuder ett mer komplett sortiment av dörröppningslösningar än något annat företag på marknaden.

Assa Abloy är representerat världen över, med ledande positioner i stora delar av Europa, Nordamerika, Asien och Stilla havet.

Människor är vår mest värdefulla resurs – det är våra anställda som förvandlar vår vision till verklighet. Det är därför vi anser att varje anställd bör ta ansvar för sin karriärväg.Men våra anställda är inte ensamma. Genom utmanande uppgifter, goda utvecklingsmöjligheter, en säker och sund arbetsmiljö och delegerat ansvar stödjer vi alla medarbetares möjligheter att uppnå sina ambitioner och potential.

Vad?
Assa Abloy är en internationell koncern inom lås-, säkerhets- och dörrlösningar. Grundades 1994 och har tack vare medarbetarnas expertis och passion tagit en ledande roll globalt.

Här finns vi
Vi levererar lösningar runt om i hela världen och vår verksamhet finns i över 70 länder. Idag arbetar 46 000 för Assa Abloy.

Juryns motivering:

Genom ett ansvarstagande och utvecklande karriärmöjligheter för sina medarbetare arbetar Assa Abloy attraktivt med employer branding. Som ett internationellt föredöme när det gäller arbetsmiljö, jämställdhet och mångfald utses härmed Assa Abloy till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

”Vi utvecklas ständigt. Inget vore möjligt utan våra fantastiska kollegor i över 70 länder som får allt att hända varje dag. Vi arbetar tillsammans och växer av att ta del av olika perspektiv. Därför uppmuntrar vi våra kollegor att ta egna initiativ, vara nyfikna och våga se sig om i vår organisation för att hitta nya möjligheter att utvecklas”

Hälsningar Assa Abloy
Dela artikeln:

Se fler karriärföretag

Fanny Norkko, produktionsingenjör på Skanska Ung karriär

”Jag drivs av att se saker utvecklas”

Möjlighet till samarbete mellan olika kompetenser. Och hållbarhetsfokus. Nyblivna produktionsingenjören Fanny Norkko vet precis… Läs mer

Jan Hylén, expert på skolans digitalisering och framtid samt tidigare forskningschef på Skolverket Framtidsspaning

Skolan måste förändras för att möta arbetsmarknadens behov

I takt med att allt fler funktioner i samhället digitaliseras och automatiseras förändras också… Läs mer

Charlotte Hågård, expert på Linkedin och karriärfrågor Experten tipsar

Karriärboost med Linkedin?

Linkedin har blivit kanalen nummer ett för arbetsgivare som vill rekrytera, men också för… Läs mer

Torgny Johnsson, konsult inom förändringsledning och HR samt Anna Dyhre, föreläsare och författare inom employer branding Karriärföretagens jury

”Jag tror att arbetsgivare kommer bli allt mer rädda om de medarbetare de har”

De 100 företag och organisationer som blir årets Karriärföretag utses av en fyra personer… Läs mer

Tips i kristider

Så arbetar arbetsgivare med kreativa lösningar för att motivera medarbetarna just nu

Den pågående Coronakrisen har snabbt ändrat förutsättningarna för mångas arbetsvardag världen över. Att arbeta… Läs mer

Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen Studentambassadören

Hej Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen!

Vad gör en studentambassadör?– Jag hjälper Karriärföretagen att nå ut till studenterna på mitt campus,… Läs mer

Ladda fler artiklar