Medarbetare på karriärföretaget WSP, som använder VR

WSP

Vi använder vår nyfikenhet för att skapa progressiva lösningar på komplexa frågor

WSP utvecklar kreativa, omfattande och hållbara tekniska lösningar för framtidens samhällen. Tack vare vår djupa förståelse för lokalsamhället, talanger i världsklass och ett proaktivt ledarskap kan vi planera, utforma, hantera och konstruera långvariga och effektiva lösningar på unika, komplexa problem. 

Det är viktigt för oss att skapa en miljö där våra kollegor kommer till jobbet varje dag med nyfikenhet, driv och en känsla av mening. Vi är ett levande bevis på att en stimulerande, öppen arbetsmiljö där alla känner sig relevanta, uppskattade och sedda är en katalysator för enastående prestationer.

En karriär på WSP erbjuder en mängd olika möjligheter. Våra medarbetare kan bli en del av ett kollektiv med likasinnade internationella experter. Hos oss arbetar ingenjörer, forskare, biologer, projektledare, tekniska konsulter, affärsrådgivare och många andra specialister. Ta vara på andras styrkor när du bidrar till några av världens mest unika och utmanande projekt. 

Hos oss kan man skaffa sig olika expertkunskaper som gynnar karriären, kollegorna och våra kunder. Här kan man också upptäcka en kultur som belönar engagemang med stöd och uppmuntran medan våra medarbetare utforskar alla möjligheter som finns att bidra med ett meningsfullt arbete och göra skillnad i samhället.

Vad?
WSP utvecklar tekniska lösningar för framtidens samhällen. Alla våra tjänster är kreativa, omfattande, hållbara och vi kan lösa de mest komplexa problemen. 

Här finns vi
WSP har kontor i hela världen, varav mer än 40 i Sverige. 

Juryns motivering:

Med ett stort engagemang för sina medarbetare och deras utvecklingsmöjligheter arbetar WSP fantastiskt attraktivt med sitt employer branding-arbete. Genom intelligenta och kompetenta kollegor och en sammanhållning inom organisationen utses härmed WSP till ett av Sveriges Karriärföretag 2020.

Att WSP än en gång blir listade som ett av årets Karriärföretag är ytterligare ett bevis på att vårt hårda arbete ger resultat. För oss som konsultföretag i en bransch med stor brist på arbetskraft, är employer branding och framför allt bilden av företagets själ och företagskultur, av högsta vikt. För oss är det viktigt att vara transparanta med vad WSP har att erbjuda och inte måla upp en bild som inte är sann. När man kommer till oss blir man inte besviken. Det tror jag gör att människor lockas till oss och dessutom stannar.

Maria Lindfelt, HR- och Kommunikationsdirektör på WSP
Dela artikeln:

Se fler karriärföretag

Fanny Norkko, produktionsingenjör på Skanska Ung karriär

”Jag drivs av att se saker utvecklas”

Möjlighet till samarbete mellan olika kompetenser. Och hållbarhetsfokus. Nyblivna produktionsingenjören Fanny Norkko vet precis… Läs mer

Jan Hylén, expert på skolans digitalisering och framtid samt tidigare forskningschef på Skolverket Framtidsspaning

Skolan måste förändras för att möta arbetsmarknadens behov

I takt med att allt fler funktioner i samhället digitaliseras och automatiseras förändras också… Läs mer

Charlotte Hågård, expert på Linkedin och karriärfrågor Experten tipsar

Karriärboost med Linkedin?

Linkedin har blivit kanalen nummer ett för arbetsgivare som vill rekrytera, men också för… Läs mer

Torgny Johnsson, konsult inom förändringsledning och HR samt Anna Dyhre, föreläsare och författare inom employer branding Karriärföretagens jury

”Jag tror att arbetsgivare kommer bli allt mer rädda om de medarbetare de har”

De 100 företag och organisationer som blir årets Karriärföretag utses av en fyra personer… Läs mer

Tips i kristider

Så arbetar arbetsgivare med kreativa lösningar för att motivera medarbetarna just nu

Den pågående Coronakrisen har snabbt ändrat förutsättningarna för mångas arbetsvardag världen över. Att arbeta… Läs mer

Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen Studentambassadören

Hej Cecilia Sjöberg, studentambassadör för Karriärföretagen!

Vad gör en studentambassadör?– Jag hjälper Karriärföretagen att nå ut till studenterna på mitt campus,… Läs mer

Ladda fler artiklar